SAHTE TAKDİRNAME İFTİRASI


Ergenekon davası iddianame eklerinde yer alan “Muzaffer Tekin adına düzenlenen takdirname sahte” evrakı ile ilgili yaklaşık ikibuçuk yıldır yapmış olduğum mücadelenin sonucunu yeni almış bulunuyorum.

Asrın davası denilen kepazelik Yassıada duruşmalarında yaşanan  bebek, külot rezaletlerini de geçmiştir. Darbe, terör gibi konularda bir tek soru ile muhatap olmuyoruz, lakin itibar infazı için her türlü çirkinlik var!

Toplum nezdinde itibarımı yok etmek maksadıyla hakkımda yapılmış olan iddia ve iftiraların açığa çıkması için bu zindandan yetkili makamlara onlarca kez müracaatta bulundum. Sahte takdirname iftirası da bunlardan birisi.

İftiraya maruz bırakıldığım günden itibaren, gerçeği ilgili makamlara iletmesi konusunda defaatle yaptığım çağrılara (E) Tuğgeneral Mahir Kök’ ten geç de olsa cevap geldi. Kök ‘ün, iddianın iftira olduğunu ortaya koyan 13.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına göndermiş olduğu dilekçesi aşağıdadır.

Muzaffer TEKİN

Dilekçede yer alan altı çizgili kısımlar 13. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı tarafından okunduğunun işareti olup sağ üst köşedeki imzası da bunun teyididir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
  1. Henüz hiç yorum yok.
(yayınlanmayacak)